Udgivet tir d. 12. jan 2021, kl. 09:16

Med baggrund i de gældende Cvid-19 retningslinjer for folkekirken er gudstjenesterne i Vor Frue Kirke og Gamtofte Kirke uden fællessang og af en varighed på maks. 30 minutter. Ved gudstjenester og kirkelige handlinger kan der være op 90 personer i Vor Frue Kirke og op til 25 personer i Gamtofte Kirke. Der skal holdes afstand på to meter til andre personer. For øvrige oplysninger om gudstjenesterne, læs venligst provst og sognepræst Ole Hyldegaards information her.  

Vor Frue Kirke og Gamtofte Kirke er desuden åbne for mennesker, der ønsker at besøge kirkerummet, bede en bøn eller lignende. Der gøres opmærksom på, at der må være fem personer samlet i kirkerne på samme tid, når der ikke er gudstjeneste eller kirkelige handlinger. Kirkerne er desuden delvis afskærmet for at minimere rengøringen inden kirkelige handlinger. Toilettet i Vor Frue Kirke vil kun være åbent i forbindelse med kirkelige handlinger.

Der skal forsat bæres mundbind eller visir, når man går ind og ud af kirkerne samt når man bevæger sig rundt i kirkerummet. Dette gælder alle personer på 12 år og derover med mindre man er fritaget for mundbind/visir. 

Kategorier Nyt fra kirken